Rapportage

Direct aan de slag om je website te verbeteren!

Met de rapportage van de Fivides Actiepad Analyse kun je direct aan de slag om je website te verbeteren. De rapportage bevat een overzicht van alle informatie op de website die tekort schiet. Vaak is dan al duidelijk wat verbeterd kan worden. Daarnaast worden adviezen gegeven om de informatie op bepaalde webpagina’s te verbeteren.

Helder overzicht van verbeterpunten

De rapportage van de Fivides Actiepad Analyse geeft per geanalyseerde webpagina een helder overzicht van alle informatie-elementen die tekort schieten op de eigenschappen: relevantie, consistentie, duidelijkheid en argumentatie. Dat gebeurt ten eerste voor de homepage. Daarna worden de webpagina’s van één actiepad naar keuze geanalyseerd. Het is het pad dat naar een door de websitebezoeker te ondernemen actie leidt zoals een bestelling of een aanvraag voor informatie. In de rapportage staan per webpagina, voor elke van de vier eigenschappen, screenshots met een toelichting op de tekortkomingen. Deze tekortkomingen worden aangevuld met adviezen.

Duidelijke adviezen voor verbetering

De analyses van de vier eigenschappen van informatie op een webpagina worden aangevuld met adviezen voor verbetering. Die verbetering is enerzijds gericht op verbetering van de bestaande informatie op het de homepage en het gekozen actiepad. Die verbetering kan met tekst te maken hebben, maar ook met afbeeldingen. Daarnaast worden adviezen verstrekt om de informatie anders te structureren of om informatie toe te voegen of juist weg te laten.

Bestel nu met 25% introductiekorting

Ter introductie is de Fivides Actiepad Analyse nu te bestellen met 25% korting. Je betaalt slechts €712,50 (excl. 21% BTW) in plaats van €950 (excl. 21% BTW).

Mail nu Luc Brouwer om de Fivides Actiepad Analyse met 25% korting te bestellen. Vermeld in de mail voor welke website je een Fivides Actiepad Analyse wilt laten uitvoeren. Geef ook aan welk actiepad je geanalyseerd wilt hebben. Dat doe je door aan te geven welke actie van je bezoekers voor jou het belangrijkste is. Gaat het om een bestelling van een bepaald product of dienst, of betreft het bijvoorbeeld het opvragen van nadere informatie. Voeg liefst ook een telefoonnummer toe. Wij nemen daarna contact op om de bestelling rond te maken.

Voor vragen over, of het bestellen van de Fivides Actiepad Analyse: mail naar .